31 Cijene Goriva Kroz Godine Izvrsno

31 Cijene Goriva Kroz Godine Izvrsno. Donijeti stabilizaciju, odnosno da će ponuda i tražnja biti više izjednačena, te da će u prvoj polovini naredne godine doći do stabilizacije cijena nafte. U istom razdoblju cijena litre eurdizela strmoglavila se ukupno 51 lipu i sada je najjeftinija od veljače 2018. Litra autoplina u posljednja dva tjedna spustila se za ukupno 46 lipa.

Pogledajte Nove Cijene Goriva Padaju Treci Tjedan Zaredom Index Hr

Ovdje Pogledajte Nove Cijene Goriva Padaju Treci Tjedan Zaredom Index Hr

14.10.2021 · ekonomist šonje o ograničenju cijene goriva: Odluka vlade bi mogla da se prolongira duže od mjesec, ukoliko bude potrebe, a to će zavisiti od kretanja cijene goriva. Kreće oko 7,96 kune, ovisno o naftnoj kompaniji.

Donijeti stabilizaciju, odnosno da će ponuda i tražnja biti više izjednačena, te da će u prvoj polovini naredne godine doći do stabilizacije cijena nafte.

Naime, barel sirove nafte (tipa brent), koji nije ključan za određivanje cijene goriva u hrvatskoj, u … 14.10.2021 · ekonomist šonje o ograničenju cijene goriva: 25.10.2021 · odluka vlade bi mogla da se prolongira duže od mjesec, ukoliko bude potrebe, a to će zavisiti od kretanja cijene goriva. Godine pala ispod osam kuna po litri. Dakle, od 11.4 kune koliko vi platite litru danas, 3.4 kune je stvarna cijena tog benzina, znači to je ono što naftne gazde plate u nabavi, a otprilike 1.2 kunu je. 26.10.2021 · najnovije poskupljenje goriva, koje je četrnaesto po redu od početka godine, novi je udar na standard građana crne gore. Ferotom (dugo selo) 11,00 kn: Odluka vlade bi mogla da se prolongira duže od mjesec, ukoliko bude potrebe, a to će zavisiti od kretanja cijene goriva.

Autonet Cijena Goriva Prati Trziste Sirove Nafte Ali Trosarine Nas Ubijaju

Ferotom (dugo selo) 11,00 kn: 13.10.2021 · vodeći svjetski investitori, dodaje, projektuju rast cijena nafte do kraja godine na 90 dolara po barelu, pa se može očekivati poskupljenje tog i ostalih derivata na lokalnim tržištima. Ovo je najbrutalnija moguća odluka. U istom razdoblju cijena litre eurdizela strmoglavila se ukupno 51 lipu i sada je najjeftinija od veljače 2018.

Ovo Su Glavni Krivci Za Visoku Cijenu Goriva A Pogledajte Tko Od Toga Ima Najvise Koristi Tportal

Litra eurosupera 95 jeftinija je za 22 lipe i sada se kreće oko 7,76 kuna... Litra eurosupera 95 jeftinija je za 22 lipe i sada se kreće oko 7,76 kuna. 25.10.2021 · odluka vlade bi mogla da se prolongira duže od mjesec, ukoliko bude potrebe, a to će zavisiti od kretanja cijene goriva. Odluka vlade bi mogla da se prolongira duže od mjesec, ukoliko bude potrebe, a to će zavisiti od kretanja cijene goriva. 14.10.2021 · ekonomist šonje o ograničenju cijene goriva: Ferotom (dugo selo) 11,00 kn: Litra autoplina u posljednja dva tjedna spustila se za ukupno 46 lipa. Ovo je najbrutalnija moguća odluka. Ovo kretanje cijena na tržištu naftnih derivata u hrvatskoj posljedica je drastične korekcije koja je pogodila svjetska tržišta. Donijeti stabilizaciju, odnosno da će ponuda i tražnja biti više izjednačena, te da će u prvoj polovini naredne godine doći do stabilizacije cijena nafte.. 13.10.2021 · vodeći svjetski investitori, dodaje, projektuju rast cijena nafte do kraja godine na 90 dolara po barelu, pa se može očekivati poskupljenje tog i ostalih derivata na lokalnim tržištima.

Cijene Goriva Mogle Bi Uskoro Doseci I 15 Kuna Po Litri Autostart

Ferotom (dugo selo) 11,00 kn: Litra eurosupera 95 jeftinija je za 22 lipe i sada se kreće oko 7,76 kuna. Naime, barel sirove nafte (tipa brent), koji nije ključan za određivanje cijene goriva u hrvatskoj, u …

Jutarnji List Veliki Skok Cijena Benzina I Dizela Od Ponoci Placamo Najskuplje Gorivo U Povijesti

14.10.2021 · ekonomist šonje o ograničenju cijene goriva: 13.10.2021 · vodeći svjetski investitori, dodaje, projektuju rast cijena nafte do kraja godine na 90 dolara po barelu, pa se može očekivati poskupljenje tog i ostalih derivata na lokalnim tržištima.

Cijene Goriva Monopolizam

25.10.2021 · odluka vlade bi mogla da se prolongira duže od mjesec, ukoliko bude potrebe, a to će zavisiti od kretanja cijene goriva.. U istom razdoblju cijena litre eurdizela strmoglavila se ukupno 51 lipu i sada je najjeftinija od veljače 2018. Ekonomist velimir šonje za rtl direkt komentirao je odluku vlade da zamrzne maksimalnu cijenu benzina. 26.10.2021 · najnovije poskupljenje goriva, koje je četrnaesto po redu od početka godine, novi je udar na standard građana crne gore. Donijeti stabilizaciju, odnosno da će ponuda i tražnja biti više izjednačena, te da će u prvoj polovini naredne godine doći do stabilizacije cijena nafte. Litra autoplina u posljednja dva tjedna spustila se za ukupno 46 lipa. 25.10.2021 · odluka vlade bi mogla da se prolongira duže od mjesec, ukoliko bude potrebe, a to će zavisiti od kretanja cijene goriva... Odluka vlade bi mogla da se prolongira duže od mjesec, ukoliko bude potrebe, a to će zavisiti od kretanja cijene goriva.

Mjesecni Bilten Cijena Naftnih Derivata Oktobar Listopad 2020 Godina Federalno Ministarstvo Trgovine

Ovo je najbrutalnija moguća odluka... Ekonomist velimir šonje za rtl direkt komentirao je odluku vlade da zamrzne maksimalnu cijenu benzina. Litra autoplina u posljednja dva tjedna spustila se za ukupno 46 lipa. To je najniža cijena ove vrste goriva od prosinca 2009. Ferotom (dugo selo) 11,00 kn:.. Odluka vlade bi mogla da se prolongira duže od mjesec, ukoliko bude potrebe, a to će zavisiti od kretanja cijene goriva.

Stigao Najveci Pad Cijena Goriva U Novijoj Povijesti Ovo Su Aktualne Cijene Goriva

13.10.2021 · vodeći svjetski investitori, dodaje, projektuju rast cijena nafte do kraja godine na 90 dolara po barelu, pa se može očekivati poskupljenje tog i ostalih derivata na lokalnim tržištima.. Međutim, kako ističe, svjetske prognoze su da će 2022.. Litra autoplina u posljednja dva tjedna spustila se za ukupno 46 lipa.

Litra Benzina Uskoro Bi Mogla Kostati 11 Kuna Otkrivamo Sto Se To DogaÄ'a S Cijenama Goriva Tportal

Litra autoplina u posljednja dva tjedna spustila se za ukupno 46 lipa. Dakle, od 11.4 kune koliko vi platite litru danas, 3.4 kune je stvarna cijena tog benzina, znači to je ono što naftne gazde plate u nabavi, a otprilike 1.2 kunu je... To je najniža cijena ove vrste goriva od prosinca 2009.

Zasto Je Gorivo U Hrvatskoj Skuplje Sada Nego Prije 9 Godina Iako Je Cijena Nafte Niza

Odluka vlade bi mogla da se prolongira duže od mjesec, ukoliko bude potrebe, a to će zavisiti od kretanja cijene goriva.. Donijeti stabilizaciju, odnosno da će ponuda i tražnja biti više izjednačena, te da će u prvoj polovini naredne godine doći do stabilizacije cijena nafte. Naime, barel sirove nafte (tipa brent), koji nije ključan za određivanje cijene goriva u hrvatskoj, u … Dakle, od 11.4 kune koliko vi platite litru danas, 3.4 kune je stvarna cijena tog benzina, znači to je ono što naftne gazde plate u nabavi, a otprilike 1.2 kunu je. Ovo je najbrutalnija moguća odluka. 26.10.2021 · najnovije poskupljenje goriva, koje je četrnaesto po redu od početka godine, novi je udar na standard građana crne gore.

Zasto Cijene Goriva Ne Padaju Kada Pada I Cijena Barela Poslovni Dnevnik

14.10.2021 · ekonomist šonje o ograničenju cijene goriva:.. Ekonomist velimir šonje za rtl direkt komentirao je odluku vlade da zamrzne maksimalnu cijenu benzina. 25.10.2021 · odluka vlade bi mogla da se prolongira duže od mjesec, ukoliko bude potrebe, a to će zavisiti od kretanja cijene goriva. 26.10.2021 · najnovije poskupljenje goriva, koje je četrnaesto po redu od početka godine, novi je udar na standard građana crne gore. Litra eurosupera 95 jeftinija je za 22 lipe i sada se kreće oko 7,76 kuna. To je najniža cijena ove vrste goriva od prosinca 2009... 13.10.2021 · vodeći svjetski investitori, dodaje, projektuju rast cijena nafte do kraja godine na 90 dolara po barelu, pa se može očekivati poskupljenje tog i ostalih derivata na lokalnim tržištima.

Kako Se Tocilo U 2016 Tokom Prosle Godine Cijene Goriva Uglavnom Rasle

Naime, barel sirove nafte (tipa brent), koji nije ključan za određivanje cijene goriva u hrvatskoj, u … Kreće oko 7,96 kune, ovisno o naftnoj kompaniji. Ferotom (dugo selo) 11,00 kn: Naime, barel sirove nafte (tipa brent), koji nije ključan za određivanje cijene goriva u hrvatskoj, u … 14.10.2021 · ekonomist šonje o ograničenju cijene goriva: 13.10.2021 · vodeći svjetski investitori, dodaje, projektuju rast cijena nafte do kraja godine na 90 dolara po barelu, pa se može očekivati poskupljenje tog i ostalih derivata na lokalnim tržištima. Litra eurosupera 95 jeftinija je za 22 lipe i sada se kreće oko 7,76 kuna. Ovo kretanje cijena na tržištu naftnih derivata u hrvatskoj posljedica je drastične korekcije koja je pogodila svjetska tržišta. To je najniža cijena ove vrste goriva od prosinca 2009. U istom razdoblju cijena litre eurdizela strmoglavila se ukupno 51 lipu i sada je najjeftinija od veljače 2018.

Ovo Su Glavni Krivci Za Visoku Cijenu Goriva A Pogledajte Tko Od Toga Ima Najvise Koristi Tportal

Ekonomist velimir šonje za rtl direkt komentirao je odluku vlade da zamrzne maksimalnu cijenu benzina. To je najniža cijena ove vrste goriva od prosinca 2009. 26.10.2021 · najnovije poskupljenje goriva, koje je četrnaesto po redu od početka godine, novi je udar na standard građana crne gore. Međutim, kako ističe, svjetske prognoze su da će 2022. Ovo je najbrutalnija moguća odluka. 14.10.2021 · ekonomist šonje o ograničenju cijene goriva: Dakle, od 11.4 kune koliko vi platite litru danas, 3.4 kune je stvarna cijena tog benzina, znači to je ono što naftne gazde plate u nabavi, a otprilike 1.2 kunu je. Ferotom (dugo selo) 11,00 kn: Godine pala ispod osam kuna po litri. Odluka vlade bi mogla da se prolongira duže od mjesec, ukoliko bude potrebe, a to će zavisiti od kretanja cijene goriva. 25.10.2021 · odluka vlade bi mogla da se prolongira duže od mjesec, ukoliko bude potrebe, a to će zavisiti od kretanja cijene goriva.. Odluka vlade bi mogla da se prolongira duže od mjesec, ukoliko bude potrebe, a to će zavisiti od kretanja cijene goriva.

Velik Skok Cijena Goriva Litra Benzina Poskupjela Za 22 Lipe 24sata

Ekonomist velimir šonje za rtl direkt komentirao je odluku vlade da zamrzne maksimalnu cijenu benzina. 14.10.2021 · ekonomist šonje o ograničenju cijene goriva: Kreće oko 7,96 kune, ovisno o naftnoj kompaniji. U istom razdoblju cijena litre eurdizela strmoglavila se ukupno 51 lipu i sada je najjeftinija od veljače 2018. 26.10.2021 · najnovije poskupljenje goriva, koje je četrnaesto po redu od početka godine, novi je udar na standard građana crne gore.. Odluka vlade bi mogla da se prolongira duže od mjesec, ukoliko bude potrebe, a to će zavisiti od kretanja cijene goriva.

Pale Cijene Goriva U Hrvatskoj Litra Eurodizela Prvi Puta Od 2010 Godine Ispod Osam Kuna

Ovo je najbrutalnija moguća odluka. Odluka vlade bi mogla da se prolongira duže od mjesec, ukoliko bude potrebe, a to će zavisiti od kretanja cijene goriva. Litra eurosupera 95 jeftinija je za 22 lipe i sada se kreće oko 7,76 kuna. Ovo kretanje cijena na tržištu naftnih derivata u hrvatskoj posljedica je drastične korekcije koja je pogodila svjetska tržišta. Ovo je najbrutalnija moguća odluka. 13.10.2021 · vodeći svjetski investitori, dodaje, projektuju rast cijena nafte do kraja godine na 90 dolara po barelu, pa se može očekivati poskupljenje tog i ostalih derivata na lokalnim tržištima. 14.10.2021 · ekonomist šonje o ograničenju cijene goriva: Ferotom (dugo selo) 11,00 kn: Donijeti stabilizaciju, odnosno da će ponuda i tražnja biti više izjednačena, te da će u prvoj polovini naredne godine doći do stabilizacije cijena nafte. 26.10.2021 · najnovije poskupljenje goriva, koje je četrnaesto po redu od početka godine, novi je udar na standard građana crne gore.

Zasto Cijene Benzina Ne Prate Vjerno Cijene Nafte Tportal

14.10.2021 · ekonomist šonje o ograničenju cijene goriva: 26.10.2021 · najnovije poskupljenje goriva, koje je četrnaesto po redu od početka godine, novi je udar na standard građana crne gore. Godine pala ispod osam kuna po litri. Ferotom (dugo selo) 11,00 kn: Kreće oko 7,96 kune, ovisno o naftnoj kompaniji. Litra eurosupera 95 jeftinija je za 22 lipe i sada se kreće oko 7,76 kuna. Odluka vlade bi mogla da se prolongira duže od mjesec, ukoliko bude potrebe, a to će zavisiti od kretanja cijene goriva. U istom razdoblju cijena litre eurdizela strmoglavila se ukupno 51 lipu i sada je najjeftinija od veljače 2018.

Zasto Su Ovakve Cijene Benzina U Hrvatskoj I Kojim Bi Smjerom Mogle Ici Index Hr

Međutim, kako ističe, svjetske prognoze su da će 2022. . 13.10.2021 · vodeći svjetski investitori, dodaje, projektuju rast cijena nafte do kraja godine na 90 dolara po barelu, pa se može očekivati poskupljenje tog i ostalih derivata na lokalnim tržištima.

Nove Cijene Goriva Page 7 Forum Klix Ba

Kreće oko 7,96 kune, ovisno o naftnoj kompaniji. Donijeti stabilizaciju, odnosno da će ponuda i tražnja biti više izjednačena, te da će u prvoj polovini naredne godine doći do stabilizacije cijena nafte. Kreće oko 7,96 kune, ovisno o naftnoj kompaniji. Naime, barel sirove nafte (tipa brent), koji nije ključan za određivanje cijene goriva u hrvatskoj, u … Ferotom (dugo selo) 11,00 kn: 13.10.2021 · vodeći svjetski investitori, dodaje, projektuju rast cijena nafte do kraja godine na 90 dolara po barelu, pa se može očekivati poskupljenje tog i ostalih derivata na lokalnim tržištima. Međutim, kako ističe, svjetske prognoze su da će 2022. 26.10.2021 · najnovije poskupljenje goriva, koje je četrnaesto po redu od početka godine, novi je udar na standard građana crne gore. To je najniža cijena ove vrste goriva od prosinca 2009. Odluka vlade bi mogla da se prolongira duže od mjesec, ukoliko bude potrebe, a to će zavisiti od kretanja cijene goriva.. Naime, barel sirove nafte (tipa brent), koji nije ključan za određivanje cijene goriva u hrvatskoj, u …

Ovo Su Glavni Krivci Za Visoku Cijenu Goriva A Pogledajte Tko Od Toga Ima Najvise Koristi Tportal

Donijeti stabilizaciju, odnosno da će ponuda i tražnja biti više izjednačena, te da će u prvoj polovini naredne godine doći do stabilizacije cijena nafte. .. Ekonomist velimir šonje za rtl direkt komentirao je odluku vlade da zamrzne maksimalnu cijenu benzina.

Cijene Nafte U Fbih Za Godinu Dana Porasle Za Blizu 0 50 Km

14.10.2021 · ekonomist šonje o ograničenju cijene goriva: Litra eurosupera 95 jeftinija je za 22 lipe i sada se kreće oko 7,76 kuna. U istom razdoblju cijena litre eurdizela strmoglavila se ukupno 51 lipu i sada je najjeftinija od veljače 2018. Litra autoplina u posljednja dva tjedna spustila se za ukupno 46 lipa. Odluka vlade bi mogla da se prolongira duže od mjesec, ukoliko bude potrebe, a to će zavisiti od kretanja cijene goriva. Ferotom (dugo selo) 11,00 kn:. Donijeti stabilizaciju, odnosno da će ponuda i tražnja biti više izjednačena, te da će u prvoj polovini naredne godine doći do stabilizacije cijena nafte.

Autonet Barel Nafte Nikad Jeftiniji U Hrvatskoj Cijene Goriva Ostale Iste

Ovo je najbrutalnija moguća odluka... 25.10.2021 · odluka vlade bi mogla da se prolongira duže od mjesec, ukoliko bude potrebe, a to će zavisiti od kretanja cijene goriva.

Kakva Vremena Na Danasnji Dan 2000 Eurosuper 95 Kostao Je 3 85 Kuna

Odluka vlade bi mogla da se prolongira duže od mjesec, ukoliko bude potrebe, a to će zavisiti od kretanja cijene goriva.. To je najniža cijena ove vrste goriva od prosinca 2009. Kreće oko 7,96 kune, ovisno o naftnoj kompaniji. 13.10.2021 · vodeći svjetski investitori, dodaje, projektuju rast cijena nafte do kraja godine na 90 dolara po barelu, pa se može očekivati poskupljenje tog i ostalih derivata na lokalnim tržištima.

Koliko Kosta Gorivo U Europi Ovo Su Cijene Benzina I Dizela U 34 Europske Zemlje Poslovni Dnevnik

Naime, barel sirove nafte (tipa brent), koji nije ključan za određivanje cijene goriva u hrvatskoj, u … Naime, barel sirove nafte (tipa brent), koji nije ključan za određivanje cijene goriva u hrvatskoj, u … Litra eurosupera 95 jeftinija je za 22 lipe i sada se kreće oko 7,76 kuna. Ferotom (dugo selo) 11,00 kn: Godine pala ispod osam kuna po litri. 26.10.2021 · najnovije poskupljenje goriva, koje je četrnaesto po redu od početka godine, novi je udar na standard građana crne gore. Odluka vlade bi mogla da se prolongira duže od mjesec, ukoliko bude potrebe, a to će zavisiti od kretanja cijene goriva. 14.10.2021 · ekonomist šonje o ograničenju cijene goriva: 13.10.2021 · vodeći svjetski investitori, dodaje, projektuju rast cijena nafte do kraja godine na 90 dolara po barelu, pa se može očekivati poskupljenje tog i ostalih derivata na lokalnim tržištima. 25.10.2021 · odluka vlade bi mogla da se prolongira duže od mjesec, ukoliko bude potrebe, a to će zavisiti od kretanja cijene goriva.. Naime, barel sirove nafte (tipa brent), koji nije ključan za određivanje cijene goriva u hrvatskoj, u …

Nafta Je Trenutno Na Cijene Goriva Hrvatska Aplikacija Facebook

U istom razdoblju cijena litre eurdizela strmoglavila se ukupno 51 lipu i sada je najjeftinija od veljače 2018. 25.10.2021 · odluka vlade bi mogla da se prolongira duže od mjesec, ukoliko bude potrebe, a to će zavisiti od kretanja cijene goriva. Donijeti stabilizaciju, odnosno da će ponuda i tražnja biti više izjednačena, te da će u prvoj polovini naredne godine doći do stabilizacije cijena nafte. Ekonomist velimir šonje za rtl direkt komentirao je odluku vlade da zamrzne maksimalnu cijenu benzina. 26.10.2021 · najnovije poskupljenje goriva, koje je četrnaesto po redu od početka godine, novi je udar na standard građana crne gore.

Nove Cijene Goriva Jeftiniji Benzin I Dizel Poskupio Auto Plin Zagorje Com

Ovo kretanje cijena na tržištu naftnih derivata u hrvatskoj posljedica je drastične korekcije koja je pogodila svjetska tržišta. U istom razdoblju cijena litre eurdizela strmoglavila se ukupno 51 lipu i sada je najjeftinija od veljače 2018. Naime, barel sirove nafte (tipa brent), koji nije ključan za određivanje cijene goriva u hrvatskoj, u … Međutim, kako ističe, svjetske prognoze su da će 2022. Litra eurosupera 95 jeftinija je za 22 lipe i sada se kreće oko 7,76 kuna. Godine pala ispod osam kuna po litri.. 26.10.2021 · najnovije poskupljenje goriva, koje je četrnaesto po redu od početka godine, novi je udar na standard građana crne gore.

Stigao Najveci Pad Cijena Goriva U Novijoj Povijesti Ovo Su Aktualne Cijene Goriva

Naime, barel sirove nafte (tipa brent), koji nije ključan za određivanje cijene goriva u hrvatskoj, u … 13.10.2021 · vodeći svjetski investitori, dodaje, projektuju rast cijena nafte do kraja godine na 90 dolara po barelu, pa se može očekivati poskupljenje tog i ostalih derivata na lokalnim tržištima. Naime, barel sirove nafte (tipa brent), koji nije ključan za određivanje cijene goriva u hrvatskoj, u … 26.10.2021 · najnovije poskupljenje goriva, koje je četrnaesto po redu od početka godine, novi je udar na standard građana crne gore. To je najniža cijena ove vrste goriva od prosinca 2009. Godine pala ispod osam kuna po litri. Međutim, kako ističe, svjetske prognoze su da će 2022.. Ferotom (dugo selo) 11,00 kn:

Boskovic Gorivo Ne Moze Biti Jeftinije Dok Se Drzava Neceg Ne Odrekne

13.10.2021 · vodeći svjetski investitori, dodaje, projektuju rast cijena nafte do kraja godine na 90 dolara po barelu, pa se može očekivati poskupljenje tog i ostalih derivata na lokalnim tržištima. Ovo je najbrutalnija moguća odluka. 26.10.2021 · najnovije poskupljenje goriva, koje je četrnaesto po redu od početka godine, novi je udar na standard građana crne gore. Naime, barel sirove nafte (tipa brent), koji nije ključan za određivanje cijene goriva u hrvatskoj, u … To je najniža cijena ove vrste goriva od prosinca 2009. Ovo kretanje cijena na tržištu naftnih derivata u hrvatskoj posljedica je drastične korekcije koja je pogodila svjetska tržišta. Odluka vlade bi mogla da se prolongira duže od mjesec, ukoliko bude potrebe, a to će zavisiti od kretanja cijene goriva. U istom razdoblju cijena litre eurdizela strmoglavila se ukupno 51 lipu i sada je najjeftinija od veljače 2018. Litra eurosupera 95 jeftinija je za 22 lipe i sada se kreće oko 7,76 kuna. Dakle, od 11.4 kune koliko vi platite litru danas, 3.4 kune je stvarna cijena tog benzina, znači to je ono što naftne gazde plate u nabavi, a otprilike 1.2 kunu je.

Donosimo Ovo Su Cijene Goriva U Europskim Zemljama Fenix Magazin

13.10.2021 · vodeći svjetski investitori, dodaje, projektuju rast cijena nafte do kraja godine na 90 dolara po barelu, pa se može očekivati poskupljenje tog i ostalih derivata na lokalnim tržištima. 13.10.2021 · vodeći svjetski investitori, dodaje, projektuju rast cijena nafte do kraja godine na 90 dolara po barelu, pa se može očekivati poskupljenje tog i ostalih derivata na lokalnim tržištima. Naime, barel sirove nafte (tipa brent), koji nije ključan za određivanje cijene goriva u hrvatskoj, u … 13.10.2021 · vodeći svjetski investitori, dodaje, projektuju rast cijena nafte do kraja godine na 90 dolara po barelu, pa se može očekivati poskupljenje tog i ostalih derivata na lokalnim tržištima.

Suvremena Hr Goriva U Hrvatskoj Jeftinija Nego U Regiji

14.10.2021 · ekonomist šonje o ograničenju cijene goriva: Godine pala ispod osam kuna po litri. U istom razdoblju cijena litre eurdizela strmoglavila se ukupno 51 lipu i sada je najjeftinija od veljače 2018. Ekonomist velimir šonje za rtl direkt komentirao je odluku vlade da zamrzne maksimalnu cijenu benzina. Kreće oko 7,96 kune, ovisno o naftnoj kompaniji. 25.10.2021 · odluka vlade bi mogla da se prolongira duže od mjesec, ukoliko bude potrebe, a to će zavisiti od kretanja cijene goriva. Odluka vlade bi mogla da se prolongira duže od mjesec, ukoliko bude potrebe, a to će zavisiti od kretanja cijene goriva. Ferotom (dugo selo) 11,00 kn: Dakle, od 11.4 kune koliko vi platite litru danas, 3.4 kune je stvarna cijena tog benzina, znači to je ono što naftne gazde plate u nabavi, a otprilike 1.2 kunu je.. Donijeti stabilizaciju, odnosno da će ponuda i tražnja biti više izjednačena, te da će u prvoj polovini naredne godine doći do stabilizacije cijena nafte.

Zasto Su Ovakve Cijene Benzina U Hrvatskoj I Kojim Bi Smjerom Mogle Ici Index Hr

25.10.2021 · odluka vlade bi mogla da se prolongira duže od mjesec, ukoliko bude potrebe, a to će zavisiti od kretanja cijene goriva. Odluka vlade bi mogla da se prolongira duže od mjesec, ukoliko bude potrebe, a to će zavisiti od kretanja cijene goriva. Donijeti stabilizaciju, odnosno da će ponuda i tražnja biti više izjednačena, te da će u prvoj polovini naredne godine doći do stabilizacije cijena nafte.

Vodic Kroz Cijene Goriva Sve Sto Ste Oduvijek Zeljeli Znati Mojvolan Com

U istom razdoblju cijena litre eurdizela strmoglavila se ukupno 51 lipu i sada je najjeftinija od veljače 2018... Litra autoplina u posljednja dva tjedna spustila se za ukupno 46 lipa. Dakle, od 11.4 kune koliko vi platite litru danas, 3.4 kune je stvarna cijena tog benzina, znači to je ono što naftne gazde plate u nabavi, a otprilike 1.2 kunu je. U istom razdoblju cijena litre eurdizela strmoglavila se ukupno 51 lipu i sada je najjeftinija od veljače 2018. 25.10.2021 · odluka vlade bi mogla da se prolongira duže od mjesec, ukoliko bude potrebe, a to će zavisiti od kretanja cijene goriva. Naime, barel sirove nafte (tipa brent), koji nije ključan za određivanje cijene goriva u hrvatskoj, u … Ovo je najbrutalnija moguća odluka. 14.10.2021 · ekonomist šonje o ograničenju cijene goriva: Ovo kretanje cijena na tržištu naftnih derivata u hrvatskoj posljedica je drastične korekcije koja je pogodila svjetska tržišta. Litra eurosupera 95 jeftinija je za 22 lipe i sada se kreće oko 7,76 kuna.. 26.10.2021 · najnovije poskupljenje goriva, koje je četrnaesto po redu od početka godine, novi je udar na standard građana crne gore.

Nove Cijene Goriva U Sarajevu Nize I Za 30 Feninga

U istom razdoblju cijena litre eurdizela strmoglavila se ukupno 51 lipu i sada je najjeftinija od veljače 2018. Donijeti stabilizaciju, odnosno da će ponuda i tražnja biti više izjednačena, te da će u prvoj polovini naredne godine doći do stabilizacije cijena nafte. Dakle, od 11.4 kune koliko vi platite litru danas, 3.4 kune je stvarna cijena tog benzina, znači to je ono što naftne gazde plate u nabavi, a otprilike 1.2 kunu je. Litra autoplina u posljednja dva tjedna spustila se za ukupno 46 lipa. Godine pala ispod osam kuna po litri. Ferotom (dugo selo) 11,00 kn: Ovo kretanje cijena na tržištu naftnih derivata u hrvatskoj posljedica je drastične korekcije koja je pogodila svjetska tržišta. Ekonomist velimir šonje za rtl direkt komentirao je odluku vlade da zamrzne maksimalnu cijenu benzina. Ovo je najbrutalnija moguća odluka. Kreće oko 7,96 kune, ovisno o naftnoj kompaniji.

Donosimo Evo Koje Su Cijene Goriva U Europskim Zemljama Fenix Magazin

25.10.2021 · odluka vlade bi mogla da se prolongira duže od mjesec, ukoliko bude potrebe, a to će zavisiti od kretanja cijene goriva. Ferotom (dugo selo) 11,00 kn: Naime, barel sirove nafte (tipa brent), koji nije ključan za određivanje cijene goriva u hrvatskoj, u … 13.10.2021 · vodeći svjetski investitori, dodaje, projektuju rast cijena nafte do kraja godine na 90 dolara po barelu, pa se može očekivati poskupljenje tog i ostalih derivata na lokalnim tržištima. Kreće oko 7,96 kune, ovisno o naftnoj kompaniji. 25.10.2021 · odluka vlade bi mogla da se prolongira duže od mjesec, ukoliko bude potrebe, a to će zavisiti od kretanja cijene goriva. Godine pala ispod osam kuna po litri. U istom razdoblju cijena litre eurdizela strmoglavila se ukupno 51 lipu i sada je najjeftinija od veljače 2018. Dakle, od 11.4 kune koliko vi platite litru danas, 3.4 kune je stvarna cijena tog benzina, znači to je ono što naftne gazde plate u nabavi, a otprilike 1.2 kunu je. Ekonomist velimir šonje za rtl direkt komentirao je odluku vlade da zamrzne maksimalnu cijenu benzina. Odluka vlade bi mogla da se prolongira duže od mjesec, ukoliko bude potrebe, a to će zavisiti od kretanja cijene goriva.. Ovo kretanje cijena na tržištu naftnih derivata u hrvatskoj posljedica je drastične korekcije koja je pogodila svjetska tržišta.

Cijene Goriva Hrvatska Aktualne I Povijesne Cijene Goriva Hrvatska

25.10.2021 · odluka vlade bi mogla da se prolongira duže od mjesec, ukoliko bude potrebe, a to će zavisiti od kretanja cijene goriva. Godine pala ispod osam kuna po litri. To je najniža cijena ove vrste goriva od prosinca 2009. Međutim, kako ističe, svjetske prognoze su da će 2022. Ekonomist velimir šonje za rtl direkt komentirao je odluku vlade da zamrzne maksimalnu cijenu benzina. 14.10.2021 · ekonomist šonje o ograničenju cijene goriva: 13.10.2021 · vodeći svjetski investitori, dodaje, projektuju rast cijena nafte do kraja godine na 90 dolara po barelu, pa se može očekivati poskupljenje tog i ostalih derivata na lokalnim tržištima. Odluka vlade bi mogla da se prolongira duže od mjesec, ukoliko bude potrebe, a to će zavisiti od kretanja cijene goriva. Kreće oko 7,96 kune, ovisno o naftnoj kompaniji. 25.10.2021 · odluka vlade bi mogla da se prolongira duže od mjesec, ukoliko bude potrebe, a to će zavisiti od kretanja cijene goriva. 26.10.2021 · najnovije poskupljenje goriva, koje je četrnaesto po redu od početka godine, novi je udar na standard građana crne gore... U istom razdoblju cijena litre eurdizela strmoglavila se ukupno 51 lipu i sada je najjeftinija od veljače 2018.

Zasto Je Gorivo U Hrvatskoj Skuplje Sada Nego Prije 9 Godina Iako Je Cijena Nafte Niza

Litra eurosupera 95 jeftinija je za 22 lipe i sada se kreće oko 7,76 kuna. Ferotom (dugo selo) 11,00 kn: Godine pala ispod osam kuna po litri. 26.10.2021 · najnovije poskupljenje goriva, koje je četrnaesto po redu od početka godine, novi je udar na standard građana crne gore.

Pale Cijene Goriva U Hrvatskoj Litra Eurodizela Prvi Puta Od 2010 Godine Ispod Osam Kuna

13.10.2021 · vodeći svjetski investitori, dodaje, projektuju rast cijena nafte do kraja godine na 90 dolara po barelu, pa se može očekivati poskupljenje tog i ostalih derivata na lokalnim tržištima. Litra autoplina u posljednja dva tjedna spustila se za ukupno 46 lipa. 26.10.2021 · najnovije poskupljenje goriva, koje je četrnaesto po redu od početka godine, novi je udar na standard građana crne gore.. Odluka vlade bi mogla da se prolongira duže od mjesec, ukoliko bude potrebe, a to će zavisiti od kretanja cijene goriva.

Kada Natocite 300kn Goriva Drzavi Ste Dali 180kn R Croatia

Litra autoplina u posljednja dva tjedna spustila se za ukupno 46 lipa. Litra eurosupera 95 jeftinija je za 22 lipe i sada se kreće oko 7,76 kuna. Ekonomist velimir šonje za rtl direkt komentirao je odluku vlade da zamrzne maksimalnu cijenu benzina. Naime, barel sirove nafte (tipa brent), koji nije ključan za određivanje cijene goriva u hrvatskoj, u … Dakle, od 11.4 kune koliko vi platite litru danas, 3.4 kune je stvarna cijena tog benzina, znači to je ono što naftne gazde plate u nabavi, a otprilike 1.2 kunu je. To je najniža cijena ove vrste goriva od prosinca 2009. 13.10.2021 · vodeći svjetski investitori, dodaje, projektuju rast cijena nafte do kraja godine na 90 dolara po barelu, pa se može očekivati poskupljenje tog i ostalih derivata na lokalnim tržištima. Godine pala ispod osam kuna po litri. 26.10.2021 · najnovije poskupljenje goriva, koje je četrnaesto po redu od početka godine, novi je udar na standard građana crne gore. 14.10.2021 · ekonomist šonje o ograničenju cijene goriva: U istom razdoblju cijena litre eurdizela strmoglavila se ukupno 51 lipu i sada je najjeftinija od veljače 2018... Ovo je najbrutalnija moguća odluka.

Idete Na Put Evo Kolike Su Cijene Goriva U Inozemstvu Fenix Magazin

Donijeti stabilizaciju, odnosno da će ponuda i tražnja biti više izjednačena, te da će u prvoj polovini naredne godine doći do stabilizacije cijena nafte.. Ferotom (dugo selo) 11,00 kn: 13.10.2021 · vodeći svjetski investitori, dodaje, projektuju rast cijena nafte do kraja godine na 90 dolara po barelu, pa se može očekivati poskupljenje tog i ostalih derivata na lokalnim tržištima. Godine pala ispod osam kuna po litri. Odluka vlade bi mogla da se prolongira duže od mjesec, ukoliko bude potrebe, a to će zavisiti od kretanja cijene goriva. 25.10.2021 · odluka vlade bi mogla da se prolongira duže od mjesec, ukoliko bude potrebe, a to će zavisiti od kretanja cijene goriva. Ekonomist velimir šonje za rtl direkt komentirao je odluku vlade da zamrzne maksimalnu cijenu benzina. 14.10.2021 · ekonomist šonje o ograničenju cijene goriva: Naime, barel sirove nafte (tipa brent), koji nije ključan za određivanje cijene goriva u hrvatskoj, u … Ovo je najbrutalnija moguća odluka. U istom razdoblju cijena litre eurdizela strmoglavila se ukupno 51 lipu i sada je najjeftinija od veljače 2018... Litra eurosupera 95 jeftinija je za 22 lipe i sada se kreće oko 7,76 kuna.

Ministarstvo Mora Prometa I Infrastrukture Republike Hrvatske Zapoceo Europski Pilot Projekt Psa Usporedba Cijena Goriva

Ovo kretanje cijena na tržištu naftnih derivata u hrvatskoj posljedica je drastične korekcije koja je pogodila svjetska tržišta.. U istom razdoblju cijena litre eurdizela strmoglavila se ukupno 51 lipu i sada je najjeftinija od veljače 2018. Donijeti stabilizaciju, odnosno da će ponuda i tražnja biti više izjednačena, te da će u prvoj polovini naredne godine doći do stabilizacije cijena nafte. Litra eurosupera 95 jeftinija je za 22 lipe i sada se kreće oko 7,76 kuna. Dakle, od 11.4 kune koliko vi platite litru danas, 3.4 kune je stvarna cijena tog benzina, znači to je ono što naftne gazde plate u nabavi, a otprilike 1.2 kunu je. Naime, barel sirove nafte (tipa brent), koji nije ključan za određivanje cijene goriva u hrvatskoj, u … Litra autoplina u posljednja dva tjedna spustila se za ukupno 46 lipa. Međutim, kako ističe, svjetske prognoze su da će 2022. Ferotom (dugo selo) 11,00 kn: 25.10.2021 · odluka vlade bi mogla da se prolongira duže od mjesec, ukoliko bude potrebe, a to će zavisiti od kretanja cijene goriva. Odluka vlade bi mogla da se prolongira duže od mjesec, ukoliko bude potrebe, a to će zavisiti od kretanja cijene goriva.. 25.10.2021 · odluka vlade bi mogla da se prolongira duže od mjesec, ukoliko bude potrebe, a to će zavisiti od kretanja cijene goriva.

Autonet Cijena Goriva Prati Trziste Sirove Nafte Ali Trosarine Nas Ubijaju

14.10.2021 · ekonomist šonje o ograničenju cijene goriva: 26.10.2021 · najnovije poskupljenje goriva, koje je četrnaesto po redu od početka godine, novi je udar na standard građana crne gore.. Ferotom (dugo selo) 11,00 kn:

Pale Cijene Goriva U Hrvatskoj Litra Eurodizela Prvi Puta Od 2010 Godine Ispod Osam Kuna

Međutim, kako ističe, svjetske prognoze su da će 2022... Donijeti stabilizaciju, odnosno da će ponuda i tražnja biti više izjednačena, te da će u prvoj polovini naredne godine doći do stabilizacije cijena nafte. Ferotom (dugo selo) 11,00 kn: Kreće oko 7,96 kune, ovisno o naftnoj kompaniji.. To je najniža cijena ove vrste goriva od prosinca 2009.

Vlada Je Ogranicila Cijene Goriva Super Ali Druge Zemlje Puno Agresivnije Brane GraÄ'ane Od Eksplozije Rezija Telegram Hr

Odluka vlade bi mogla da se prolongira duže od mjesec, ukoliko bude potrebe, a to će zavisiti od kretanja cijene goriva. 13.10.2021 · vodeći svjetski investitori, dodaje, projektuju rast cijena nafte do kraja godine na 90 dolara po barelu, pa se može očekivati poskupljenje tog i ostalih derivata na lokalnim tržištima. Litra autoplina u posljednja dva tjedna spustila se za ukupno 46 lipa. 26.10.2021 · najnovije poskupljenje goriva, koje je četrnaesto po redu od početka godine, novi je udar na standard građana crne gore. To je najniža cijena ove vrste goriva od prosinca 2009. 14.10.2021 · ekonomist šonje o ograničenju cijene goriva: Međutim, kako ističe, svjetske prognoze su da će 2022. Ovo kretanje cijena na tržištu naftnih derivata u hrvatskoj posljedica je drastične korekcije koja je pogodila svjetska tržišta. Odluka vlade bi mogla da se prolongira duže od mjesec, ukoliko bude potrebe, a to će zavisiti od kretanja cijene goriva... Kreće oko 7,96 kune, ovisno o naftnoj kompaniji.

Kako Se Tocilo U 2016 Tokom Prosle Godine Cijene Goriva Uglavnom Rasle

Litra eurosupera 95 jeftinija je za 22 lipe i sada se kreće oko 7,76 kuna. Međutim, kako ističe, svjetske prognoze su da će 2022. Naime, barel sirove nafte (tipa brent), koji nije ključan za određivanje cijene goriva u hrvatskoj, u … Ovo kretanje cijena na tržištu naftnih derivata u hrvatskoj posljedica je drastične korekcije koja je pogodila svjetska tržišta. Litra autoplina u posljednja dva tjedna spustila se za ukupno 46 lipa. Ferotom (dugo selo) 11,00 kn: Kreće oko 7,96 kune, ovisno o naftnoj kompaniji. Litra autoplina u posljednja dva tjedna spustila se za ukupno 46 lipa.

Provjerili Smo Kakve Su Cijene Goriva U Nama Susjednim Zemljama U Jednoj Mozete Na Spremniku Ustedjeti Cak 130 Kuna Tportal

U istom razdoblju cijena litre eurdizela strmoglavila se ukupno 51 lipu i sada je najjeftinija od veljače 2018. Ekonomist velimir šonje za rtl direkt komentirao je odluku vlade da zamrzne maksimalnu cijenu benzina. Ovo je najbrutalnija moguća odluka. U istom razdoblju cijena litre eurdizela strmoglavila se ukupno 51 lipu i sada je najjeftinija od veljače 2018. Litra autoplina u posljednja dva tjedna spustila se za ukupno 46 lipa.. Naime, barel sirove nafte (tipa brent), koji nije ključan za određivanje cijene goriva u hrvatskoj, u …

Cijene Goriva Opet Snazno Pale Barel Najjeftiniji Od 2003 Godine A Znate Li Koliko Je Tada Kostalo Gorivo U Hrvatskoj

To je najniža cijena ove vrste goriva od prosinca 2009.. 25.10.2021 · odluka vlade bi mogla da se prolongira duže od mjesec, ukoliko bude potrebe, a to će zavisiti od kretanja cijene goriva. Godine pala ispod osam kuna po litri. Ferotom (dugo selo) 11,00 kn: To je najniža cijena ove vrste goriva od prosinca 2009. 26.10.2021 · najnovije poskupljenje goriva, koje je četrnaesto po redu od početka godine, novi je udar na standard građana crne gore. Ovo kretanje cijena na tržištu naftnih derivata u hrvatskoj posljedica je drastične korekcije koja je pogodila svjetska tržišta.

Divljaju Cijene Goriva U Bih

14.10.2021 · ekonomist šonje o ograničenju cijene goriva: 25.10.2021 · odluka vlade bi mogla da se prolongira duže od mjesec, ukoliko bude potrebe, a to će zavisiti od kretanja cijene goriva. Litra eurosupera 95 jeftinija je za 22 lipe i sada se kreće oko 7,76 kuna. To je najniža cijena ove vrste goriva od prosinca 2009. Godine pala ispod osam kuna po litri. Međutim, kako ističe, svjetske prognoze su da će 2022. Donijeti stabilizaciju, odnosno da će ponuda i tražnja biti više izjednačena, te da će u prvoj polovini naredne godine doći do stabilizacije cijena nafte. U istom razdoblju cijena litre eurdizela strmoglavila se ukupno 51 lipu i sada je najjeftinija od veljače 2018. Odluka vlade bi mogla da se prolongira duže od mjesec, ukoliko bude potrebe, a to će zavisiti od kretanja cijene goriva. 26.10.2021 · najnovije poskupljenje goriva, koje je četrnaesto po redu od početka godine, novi je udar na standard građana crne gore. Ferotom (dugo selo) 11,00 kn:

Opet Pale Cijene Goriva Pogledajte Koliko Cete Od Danas Placati Na Benzinskim Crpkama Ovo Se Ne Pamti Net Hr

Dakle, od 11.4 kune koliko vi platite litru danas, 3.4 kune je stvarna cijena tog benzina, znači to je ono što naftne gazde plate u nabavi, a otprilike 1.2 kunu je. Ovo je najbrutalnija moguća odluka. Međutim, kako ističe, svjetske prognoze su da će 2022. Dakle, od 11.4 kune koliko vi platite litru danas, 3.4 kune je stvarna cijena tog benzina, znači to je ono što naftne gazde plate u nabavi, a otprilike 1.2 kunu je... To je najniža cijena ove vrste goriva od prosinca 2009.

Buka Magazin Ko Nas Pljacka Na Gorivu Dok Cijene Goriva U Svijetu Padaju U Bih Rastu

Litra autoplina u posljednja dva tjedna spustila se za ukupno 46 lipa. 14.10.2021 · ekonomist šonje o ograničenju cijene goriva: Donijeti stabilizaciju, odnosno da će ponuda i tražnja biti više izjednačena, te da će u prvoj polovini naredne godine doći do stabilizacije cijena nafte. Ekonomist velimir šonje za rtl direkt komentirao je odluku vlade da zamrzne maksimalnu cijenu benzina. Litra eurosupera 95 jeftinija je za 22 lipe i sada se kreće oko 7,76 kuna. Ovo kretanje cijena na tržištu naftnih derivata u hrvatskoj posljedica je drastične korekcije koja je pogodila svjetska tržišta. Odluka vlade bi mogla da se prolongira duže od mjesec, ukoliko bude potrebe, a to će zavisiti od kretanja cijene goriva.

Da Ne Hranimo Uhljebe Litra Benzina Kostala Bi Oko 4 5 Kuna Index Hr

Naime, barel sirove nafte (tipa brent), koji nije ključan za određivanje cijene goriva u hrvatskoj, u ….. 13.10.2021 · vodeći svjetski investitori, dodaje, projektuju rast cijena nafte do kraja godine na 90 dolara po barelu, pa se može očekivati poskupljenje tog i ostalih derivata na lokalnim tržištima. 26.10.2021 · najnovije poskupljenje goriva, koje je četrnaesto po redu od početka godine, novi je udar na standard građana crne gore. Kreće oko 7,96 kune, ovisno o naftnoj kompaniji. Dakle, od 11.4 kune koliko vi platite litru danas, 3.4 kune je stvarna cijena tog benzina, znači to je ono što naftne gazde plate u nabavi, a otprilike 1.2 kunu je. 25.10.2021 · odluka vlade bi mogla da se prolongira duže od mjesec, ukoliko bude potrebe, a to će zavisiti od kretanja cijene goriva. Ekonomist velimir šonje za rtl direkt komentirao je odluku vlade da zamrzne maksimalnu cijenu benzina.

Cijene Goriva Mogle Bi Uskoro Doseci I 15 Kuna Po Litri Autostart

Odluka vlade bi mogla da se prolongira duže od mjesec, ukoliko bude potrebe, a to će zavisiti od kretanja cijene goriva. Litra autoplina u posljednja dva tjedna spustila se za ukupno 46 lipa. Ekonomist velimir šonje za rtl direkt komentirao je odluku vlade da zamrzne maksimalnu cijenu benzina. Godine pala ispod osam kuna po litri. Ovo kretanje cijena na tržištu naftnih derivata u hrvatskoj posljedica je drastične korekcije koja je pogodila svjetska tržišta.. Međutim, kako ističe, svjetske prognoze su da će 2022.

Tko Je Kriv Za Visoku Cijenu Hrvati Benzin I Dizel Toce U MaÄ'arskoj Austriji I Bih Vecernji Hr

26.10.2021 · najnovije poskupljenje goriva, koje je četrnaesto po redu od početka godine, novi je udar na standard građana crne gore. Međutim, kako ističe, svjetske prognoze su da će 2022. 13.10.2021 · vodeći svjetski investitori, dodaje, projektuju rast cijena nafte do kraja godine na 90 dolara po barelu, pa se može očekivati poskupljenje tog i ostalih derivata na lokalnim tržištima. Ovo je najbrutalnija moguća odluka. U istom razdoblju cijena litre eurdizela strmoglavila se ukupno 51 lipu i sada je najjeftinija od veljače 2018. Donijeti stabilizaciju, odnosno da će ponuda i tražnja biti više izjednačena, te da će u prvoj polovini naredne godine doći do stabilizacije cijena nafte. To je najniža cijena ove vrste goriva od prosinca 2009. Litra autoplina u posljednja dva tjedna spustila se za ukupno 46 lipa. Dakle, od 11.4 kune koliko vi platite litru danas, 3.4 kune je stvarna cijena tog benzina, znači to je ono što naftne gazde plate u nabavi, a otprilike 1.2 kunu je. Ovo je najbrutalnija moguća odluka.

Zasto Cijene Goriva Ne Padaju Kada Pada I Cijena Barela Poslovni Dnevnik

Ferotom (dugo selo) 11,00 kn:. To je najniža cijena ove vrste goriva od prosinca 2009. Godine pala ispod osam kuna po litri. Međutim, kako ističe, svjetske prognoze su da će 2022. U istom razdoblju cijena litre eurdizela strmoglavila se ukupno 51 lipu i sada je najjeftinija od veljače 2018. Ferotom (dugo selo) 11,00 kn: Donijeti stabilizaciju, odnosno da će ponuda i tražnja biti više izjednačena, te da će u prvoj polovini naredne godine doći do stabilizacije cijena nafte.. Dakle, od 11.4 kune koliko vi platite litru danas, 3.4 kune je stvarna cijena tog benzina, znači to je ono što naftne gazde plate u nabavi, a otprilike 1.2 kunu je.

Pogledajte Nove Cijene Goriva Padaju Treci Tjedan Zaredom Index Hr

13.10.2021 · vodeći svjetski investitori, dodaje, projektuju rast cijena nafte do kraja godine na 90 dolara po barelu, pa se može očekivati poskupljenje tog i ostalih derivata na lokalnim tržištima. Ekonomist velimir šonje za rtl direkt komentirao je odluku vlade da zamrzne maksimalnu cijenu benzina. 25.10.2021 · odluka vlade bi mogla da se prolongira duže od mjesec, ukoliko bude potrebe, a to će zavisiti od kretanja cijene goriva. Dakle, od 11.4 kune koliko vi platite litru danas, 3.4 kune je stvarna cijena tog benzina, znači to je ono što naftne gazde plate u nabavi, a otprilike 1.2 kunu je. 13.10.2021 · vodeći svjetski investitori, dodaje, projektuju rast cijena nafte do kraja godine na 90 dolara po barelu, pa se može očekivati poskupljenje tog i ostalih derivata na lokalnim tržištima. Donijeti stabilizaciju, odnosno da će ponuda i tražnja biti više izjednačena, te da će u prvoj polovini naredne godine doći do stabilizacije cijena nafte... 26.10.2021 · najnovije poskupljenje goriva, koje je četrnaesto po redu od početka godine, novi je udar na standard građana crne gore.

Vodic Kroz Cijene Goriva Sve Sto Ste Oduvijek Zeljeli Znati Mojvolan Com

14.10.2021 · ekonomist šonje o ograničenju cijene goriva:.. Donijeti stabilizaciju, odnosno da će ponuda i tražnja biti više izjednačena, te da će u prvoj polovini naredne godine doći do stabilizacije cijena nafte. Međutim, kako ističe, svjetske prognoze su da će 2022.. 13.10.2021 · vodeći svjetski investitori, dodaje, projektuju rast cijena nafte do kraja godine na 90 dolara po barelu, pa se može očekivati poskupljenje tog i ostalih derivata na lokalnim tržištima.

Faruk Hadzic Cijene Goriva U Fbih U Stalnom Porastu Posljednjih Dana Radio Sarajevo

Donijeti stabilizaciju, odnosno da će ponuda i tražnja biti više izjednačena, te da će u prvoj polovini naredne godine doći do stabilizacije cijena nafte. 14.10.2021 · ekonomist šonje o ograničenju cijene goriva: Ekonomist velimir šonje za rtl direkt komentirao je odluku vlade da zamrzne maksimalnu cijenu benzina. Donijeti stabilizaciju, odnosno da će ponuda i tražnja biti više izjednačena, te da će u prvoj polovini naredne godine doći do stabilizacije cijena nafte. Odluka vlade bi mogla da se prolongira duže od mjesec, ukoliko bude potrebe, a to će zavisiti od kretanja cijene goriva.. 14.10.2021 · ekonomist šonje o ograničenju cijene goriva:

Coric Vlada Nastoji Omoguciti Da Cijene Goriva I Dalje Budu Stabilne Poslovni Dnevnik

Litra eurosupera 95 jeftinija je za 22 lipe i sada se kreće oko 7,76 kuna. Dakle, od 11.4 kune koliko vi platite litru danas, 3.4 kune je stvarna cijena tog benzina, znači to je ono što naftne gazde plate u nabavi, a otprilike 1.2 kunu je. 13.10.2021 · vodeći svjetski investitori, dodaje, projektuju rast cijena nafte do kraja godine na 90 dolara po barelu, pa se može očekivati poskupljenje tog i ostalih derivata na lokalnim tržištima. Litra eurosupera 95 jeftinija je za 22 lipe i sada se kreće oko 7,76 kuna. Ovo je najbrutalnija moguća odluka. Odluka vlade bi mogla da se prolongira duže od mjesec, ukoliko bude potrebe, a to će zavisiti od kretanja cijene goriva. 26.10.2021 · najnovije poskupljenje goriva, koje je četrnaesto po redu od početka godine, novi je udar na standard građana crne gore. Međutim, kako ističe, svjetske prognoze su da će 2022. Naime, barel sirove nafte (tipa brent), koji nije ključan za određivanje cijene goriva u hrvatskoj, u …

2

Litra eurosupera 95 jeftinija je za 22 lipe i sada se kreće oko 7,76 kuna.. U istom razdoblju cijena litre eurdizela strmoglavila se ukupno 51 lipu i sada je najjeftinija od veljače 2018. Ovo je najbrutalnija moguća odluka. Ferotom (dugo selo) 11,00 kn: Litra eurosupera 95 jeftinija je za 22 lipe i sada se kreće oko 7,76 kuna. Litra autoplina u posljednja dva tjedna spustila se za ukupno 46 lipa. Ekonomist velimir šonje za rtl direkt komentirao je odluku vlade da zamrzne maksimalnu cijenu benzina. Kreće oko 7,96 kune, ovisno o naftnoj kompaniji.

Nove Cijene Goriva Jeftiniji Benzin I Dizel Poskupio Auto Plin Zagorje Com

26.10.2021 · najnovije poskupljenje goriva, koje je četrnaesto po redu od početka godine, novi je udar na standard građana crne gore.. Dakle, od 11.4 kune koliko vi platite litru danas, 3.4 kune je stvarna cijena tog benzina, znači to je ono što naftne gazde plate u nabavi, a otprilike 1.2 kunu je. 25.10.2021 · odluka vlade bi mogla da se prolongira duže od mjesec, ukoliko bude potrebe, a to će zavisiti od kretanja cijene goriva. Međutim, kako ističe, svjetske prognoze su da će 2022. 13.10.2021 · vodeći svjetski investitori, dodaje, projektuju rast cijena nafte do kraja godine na 90 dolara po barelu, pa se može očekivati poskupljenje tog i ostalih derivata na lokalnim tržištima. Ovo je najbrutalnija moguća odluka. Litra eurosupera 95 jeftinija je za 22 lipe i sada se kreće oko 7,76 kuna. U istom razdoblju cijena litre eurdizela strmoglavila se ukupno 51 lipu i sada je najjeftinija od veljače 2018. Naime, barel sirove nafte (tipa brent), koji nije ključan za određivanje cijene goriva u hrvatskoj, u ….. Litra eurosupera 95 jeftinija je za 22 lipe i sada se kreće oko 7,76 kuna.

Opet Pale Cijene Goriva Pogledajte Koliko Cete Od Danas Placati Na Benzinskim Crpkama Ovo Se Ne Pamti Net Hr

Ovo kretanje cijena na tržištu naftnih derivata u hrvatskoj posljedica je drastične korekcije koja je pogodila svjetska tržišta... Ekonomist velimir šonje za rtl direkt komentirao je odluku vlade da zamrzne maksimalnu cijenu benzina. 13.10.2021 · vodeći svjetski investitori, dodaje, projektuju rast cijena nafte do kraja godine na 90 dolara po barelu, pa se može očekivati poskupljenje tog i ostalih derivata na lokalnim tržištima. Međutim, kako ističe, svjetske prognoze su da će 2022. Kreće oko 7,96 kune, ovisno o naftnoj kompaniji. 14.10.2021 · ekonomist šonje o ograničenju cijene goriva:

Koliko Drzava Uzme Na Litru Goriva Index Hr

Dakle, od 11.4 kune koliko vi platite litru danas, 3.4 kune je stvarna cijena tog benzina, znači to je ono što naftne gazde plate u nabavi, a otprilike 1.2 kunu je. Dakle, od 11.4 kune koliko vi platite litru danas, 3.4 kune je stvarna cijena tog benzina, znači to je ono što naftne gazde plate u nabavi, a otprilike 1.2 kunu je. Ekonomist velimir šonje za rtl direkt komentirao je odluku vlade da zamrzne maksimalnu cijenu benzina. Ovo kretanje cijena na tržištu naftnih derivata u hrvatskoj posljedica je drastične korekcije koja je pogodila svjetska tržišta. 14.10.2021 · ekonomist šonje o ograničenju cijene goriva: Ovo je najbrutalnija moguća odluka. Donijeti stabilizaciju, odnosno da će ponuda i tražnja biti više izjednačena, te da će u prvoj polovini naredne godine doći do stabilizacije cijena nafte. Litra eurosupera 95 jeftinija je za 22 lipe i sada se kreće oko 7,76 kuna.

Nove Cijene Goriva Dizel Skuplji Od Benzina Index Hr

U istom razdoblju cijena litre eurdizela strmoglavila se ukupno 51 lipu i sada je najjeftinija od veljače 2018. Litra eurosupera 95 jeftinija je za 22 lipe i sada se kreće oko 7,76 kuna. Godine pala ispod osam kuna po litri. Ovo je najbrutalnija moguća odluka. Naime, barel sirove nafte (tipa brent), koji nije ključan za određivanje cijene goriva u hrvatskoj, u …

Cijene Goriva Opet Snazno Pale Barel Najjeftiniji Od 2003 Godine A Znate Li Koliko Je Tada Kostalo Gorivo U Hrvatskoj

Ferotom (dugo selo) 11,00 kn: To je najniža cijena ove vrste goriva od prosinca 2009. Odluka vlade bi mogla da se prolongira duže od mjesec, ukoliko bude potrebe, a to će zavisiti od kretanja cijene goriva. 13.10.2021 · vodeći svjetski investitori, dodaje, projektuju rast cijena nafte do kraja godine na 90 dolara po barelu, pa se može očekivati poskupljenje tog i ostalih derivata na lokalnim tržištima. Litra autoplina u posljednja dva tjedna spustila se za ukupno 46 lipa. Kreće oko 7,96 kune, ovisno o naftnoj kompaniji. Međutim, kako ističe, svjetske prognoze su da će 2022.. 13.10.2021 · vodeći svjetski investitori, dodaje, projektuju rast cijena nafte do kraja godine na 90 dolara po barelu, pa se može očekivati poskupljenje tog i ostalih derivata na lokalnim tržištima.

Raj Za Vozace Cijene Goriva Padaju A Drzava Je Nemocna 24sata

Donijeti stabilizaciju, odnosno da će ponuda i tražnja biti više izjednačena, te da će u prvoj polovini naredne godine doći do stabilizacije cijena nafte... Ovo je najbrutalnija moguća odluka. Litra autoplina u posljednja dva tjedna spustila se za ukupno 46 lipa... Litra autoplina u posljednja dva tjedna spustila se za ukupno 46 lipa.

Enormni Pad Cijene Barela Nafte I Jos Jedan Pad Cijena Goriva U Hrvatskoj Automania Hr

14.10.2021 · ekonomist šonje o ograničenju cijene goriva:.. Dakle, od 11.4 kune koliko vi platite litru danas, 3.4 kune je stvarna cijena tog benzina, znači to je ono što naftne gazde plate u nabavi, a otprilike 1.2 kunu je... Dakle, od 11.4 kune koliko vi platite litru danas, 3.4 kune je stvarna cijena tog benzina, znači to je ono što naftne gazde plate u nabavi, a otprilike 1.2 kunu je.

Jutarnji List Veliki Skok Cijena Benzina I Dizela Od Ponoci Placamo Najskuplje Gorivo U Povijesti

Godine pala ispod osam kuna po litri. . Međutim, kako ističe, svjetske prognoze su da će 2022.

Velik Skok Cijena Goriva Litra Benzina Poskupjela Za 22 Lipe 24sata

Međutim, kako ističe, svjetske prognoze su da će 2022... Naime, barel sirove nafte (tipa brent), koji nije ključan za određivanje cijene goriva u hrvatskoj, u … Litra eurosupera 95 jeftinija je za 22 lipe i sada se kreće oko 7,76 kuna. 13.10.2021 · vodeći svjetski investitori, dodaje, projektuju rast cijena nafte do kraja godine na 90 dolara po barelu, pa se može očekivati poskupljenje tog i ostalih derivata na lokalnim tržištima. Litra autoplina u posljednja dva tjedna spustila se za ukupno 46 lipa.

Da Ne Hranimo Uhljebe Litra Benzina Kostala Bi Oko 4 5 Kuna Index Hr

To je najniža cijena ove vrste goriva od prosinca 2009. Donijeti stabilizaciju, odnosno da će ponuda i tražnja biti više izjednačena, te da će u prvoj polovini naredne godine doći do stabilizacije cijena nafte. Odluka vlade bi mogla da se prolongira duže od mjesec, ukoliko bude potrebe, a to će zavisiti od kretanja cijene goriva. 14.10.2021 · ekonomist šonje o ograničenju cijene goriva: To je najniža cijena ove vrste goriva od prosinca 2009... Ovo kretanje cijena na tržištu naftnih derivata u hrvatskoj posljedica je drastične korekcije koja je pogodila svjetska tržišta.

Cijene Goriva Opet Snazno Pale Barel Najjeftiniji Od 2003 Godine A Znate Li Koliko Je Tada Kostalo Gorivo U Hrvatskoj

Odluka vlade bi mogla da se prolongira duže od mjesec, ukoliko bude potrebe, a to će zavisiti od kretanja cijene goriva.. Ovo je najbrutalnija moguća odluka. Donijeti stabilizaciju, odnosno da će ponuda i tražnja biti više izjednačena, te da će u prvoj polovini naredne godine doći do stabilizacije cijena nafte. Međutim, kako ističe, svjetske prognoze su da će 2022. 26.10.2021 · najnovije poskupljenje goriva, koje je četrnaesto po redu od početka godine, novi je udar na standard građana crne gore. Dakle, od 11.4 kune koliko vi platite litru danas, 3.4 kune je stvarna cijena tog benzina, znači to je ono što naftne gazde plate u nabavi, a otprilike 1.2 kunu je. 13.10.2021 · vodeći svjetski investitori, dodaje, projektuju rast cijena nafte do kraja godine na 90 dolara po barelu, pa se može očekivati poskupljenje tog i ostalih derivata na lokalnim tržištima. Kreće oko 7,96 kune, ovisno o naftnoj kompaniji. To je najniža cijena ove vrste goriva od prosinca 2009. Godine pala ispod osam kuna po litri. Litra eurosupera 95 jeftinija je za 22 lipe i sada se kreće oko 7,76 kuna. Litra eurosupera 95 jeftinija je za 22 lipe i sada se kreće oko 7,76 kuna.

Pogledajte Nove Cijene Goriva Padaju Treci Tjedan Zaredom Index Hr

Litra eurosupera 95 jeftinija je za 22 lipe i sada se kreće oko 7,76 kuna... Ovo kretanje cijena na tržištu naftnih derivata u hrvatskoj posljedica je drastične korekcije koja je pogodila svjetska tržišta. Ekonomist velimir šonje za rtl direkt komentirao je odluku vlade da zamrzne maksimalnu cijenu benzina. Donijeti stabilizaciju, odnosno da će ponuda i tražnja biti više izjednačena, te da će u prvoj polovini naredne godine doći do stabilizacije cijena nafte. Dakle, od 11.4 kune koliko vi platite litru danas, 3.4 kune je stvarna cijena tog benzina, znači to je ono što naftne gazde plate u nabavi, a otprilike 1.2 kunu je. 26.10.2021 · najnovije poskupljenje goriva, koje je četrnaesto po redu od početka godine, novi je udar na standard građana crne gore.

Zasto Su Ovakve Cijene Benzina U Hrvatskoj I Kojim Bi Smjerom Mogle Ici Index Hr

U istom razdoblju cijena litre eurdizela strmoglavila se ukupno 51 lipu i sada je najjeftinija od veljače 2018. . To je najniža cijena ove vrste goriva od prosinca 2009.

Vodic Kroz Cijene Goriva Sve Sto Ste Oduvijek Zeljeli Znati Mojvolan Com

14.10.2021 · ekonomist šonje o ograničenju cijene goriva: Litra eurosupera 95 jeftinija je za 22 lipe i sada se kreće oko 7,76 kuna. 25.10.2021 · odluka vlade bi mogla da se prolongira duže od mjesec, ukoliko bude potrebe, a to će zavisiti od kretanja cijene goriva. Ovo je najbrutalnija moguća odluka. 13.10.2021 · vodeći svjetski investitori, dodaje, projektuju rast cijena nafte do kraja godine na 90 dolara po barelu, pa se može očekivati poskupljenje tog i ostalih derivata na lokalnim tržištima. Kreće oko 7,96 kune, ovisno o naftnoj kompaniji. 26.10.2021 · najnovije poskupljenje goriva, koje je četrnaesto po redu od početka godine, novi je udar na standard građana crne gore. Donijeti stabilizaciju, odnosno da će ponuda i tražnja biti više izjednačena, te da će u prvoj polovini naredne godine doći do stabilizacije cijena nafte.

Jutarnji List Zasto Cijene Goriva U Rh Prate Cijene Sirove Nafte Kad One Rastu Ali Ne I Kad Padaju

Litra autoplina u posljednja dva tjedna spustila se za ukupno 46 lipa. 25.10.2021 · odluka vlade bi mogla da se prolongira duže od mjesec, ukoliko bude potrebe, a to će zavisiti od kretanja cijene goriva.

Prije 12 Godina Imali Smo 2 000 Kn Manju Placu Ali Smo Mogli Kupiti Vise Benzina Nego Danas Poslovni Dnevnik

Litra eurosupera 95 jeftinija je za 22 lipe i sada se kreće oko 7,76 kuna. 25.10.2021 · odluka vlade bi mogla da se prolongira duže od mjesec, ukoliko bude potrebe, a to će zavisiti od kretanja cijene goriva. U istom razdoblju cijena litre eurdizela strmoglavila se ukupno 51 lipu i sada je najjeftinija od veljače 2018. Odluka vlade bi mogla da se prolongira duže od mjesec, ukoliko bude potrebe, a to će zavisiti od kretanja cijene goriva. Ovo je najbrutalnija moguća odluka. 25.10.2021 · odluka vlade bi mogla da se prolongira duže od mjesec, ukoliko bude potrebe, a to će zavisiti od kretanja cijene goriva.

Etanol I Biodizel Pada Li Cijena Proizvodnje Nize Od Cijene Fosilnih Goriva Beeco Beeco

25.10.2021 · odluka vlade bi mogla da se prolongira duže od mjesec, ukoliko bude potrebe, a to će zavisiti od kretanja cijene goriva. Međutim, kako ističe, svjetske prognoze su da će 2022. Ovo kretanje cijena na tržištu naftnih derivata u hrvatskoj posljedica je drastične korekcije koja je pogodila svjetska tržišta. U istom razdoblju cijena litre eurdizela strmoglavila se ukupno 51 lipu i sada je najjeftinija od veljače 2018. Kreće oko 7,96 kune, ovisno o naftnoj kompaniji. Godine pala ispod osam kuna po litri. 13.10.2021 · vodeći svjetski investitori, dodaje, projektuju rast cijena nafte do kraja godine na 90 dolara po barelu, pa se može očekivati poskupljenje tog i ostalih derivata na lokalnim tržištima. Naime, barel sirove nafte (tipa brent), koji nije ključan za određivanje cijene goriva u hrvatskoj, u … Litra eurosupera 95 jeftinija je za 22 lipe i sada se kreće oko 7,76 kuna. 26.10.2021 · najnovije poskupljenje goriva, koje je četrnaesto po redu od početka godine, novi je udar na standard građana crne gore. To je najniža cijena ove vrste goriva od prosinca 2009.

Opet Poskupjelo Gorivo Benzin Za Tri A Dizel Za 10 Lipa Po Litri 24sata

Međutim, kako ističe, svjetske prognoze su da će 2022. Litra autoplina u posljednja dva tjedna spustila se za ukupno 46 lipa. To je najniža cijena ove vrste goriva od prosinca 2009. Međutim, kako ističe, svjetske prognoze su da će 2022. Godine pala ispod osam kuna po litri. Ferotom (dugo selo) 11,00 kn: Ovo kretanje cijena na tržištu naftnih derivata u hrvatskoj posljedica je drastične korekcije koja je pogodila svjetska tržišta.. 25.10.2021 · odluka vlade bi mogla da se prolongira duže od mjesec, ukoliko bude potrebe, a to će zavisiti od kretanja cijene goriva.

Kada Natocite 300kn Goriva Drzavi Ste Dali 180kn R Croatia

Litra autoplina u posljednja dva tjedna spustila se za ukupno 46 lipa. Donijeti stabilizaciju, odnosno da će ponuda i tražnja biti više izjednačena, te da će u prvoj polovini naredne godine doći do stabilizacije cijena nafte. To je najniža cijena ove vrste goriva od prosinca 2009. Odluka vlade bi mogla da se prolongira duže od mjesec, ukoliko bude potrebe, a to će zavisiti od kretanja cijene goriva.. Litra eurosupera 95 jeftinija je za 22 lipe i sada se kreće oko 7,76 kuna.

Cijene Goriva Cijene Goriva

Naime, barel sirove nafte (tipa brent), koji nije ključan za određivanje cijene goriva u hrvatskoj, u … . Litra autoplina u posljednja dva tjedna spustila se za ukupno 46 lipa.

Barel Skocio Sa 1 Na 82 Dolara Za Godinu I Po

Ekonomist velimir šonje za rtl direkt komentirao je odluku vlade da zamrzne maksimalnu cijenu benzina... Donijeti stabilizaciju, odnosno da će ponuda i tražnja biti više izjednačena, te da će u prvoj polovini naredne godine doći do stabilizacije cijena nafte. 26.10.2021 · najnovije poskupljenje goriva, koje je četrnaesto po redu od početka godine, novi je udar na standard građana crne gore. Dakle, od 11.4 kune koliko vi platite litru danas, 3.4 kune je stvarna cijena tog benzina, znači to je ono što naftne gazde plate u nabavi, a otprilike 1.2 kunu je.

Opet Poskupjelo Gorivo Benzin Za Tri A Dizel Za 10 Lipa Po Litri 24sata

Donijeti stabilizaciju, odnosno da će ponuda i tražnja biti više izjednačena, te da će u prvoj polovini naredne godine doći do stabilizacije cijena nafte. Litra autoplina u posljednja dva tjedna spustila se za ukupno 46 lipa. Litra eurosupera 95 jeftinija je za 22 lipe i sada se kreće oko 7,76 kuna. Dakle, od 11.4 kune koliko vi platite litru danas, 3.4 kune je stvarna cijena tog benzina, znači to je ono što naftne gazde plate u nabavi, a otprilike 1.2 kunu je. U istom razdoblju cijena litre eurdizela strmoglavila se ukupno 51 lipu i sada je najjeftinija od veljače 2018.

Cijene Nafte U Fbih Za Godinu Dana Porasle Za Blizu 0 50 Km

Kreće oko 7,96 kune, ovisno o naftnoj kompaniji.. Odluka vlade bi mogla da se prolongira duže od mjesec, ukoliko bude potrebe, a to će zavisiti od kretanja cijene goriva. Kreće oko 7,96 kune, ovisno o naftnoj kompaniji. Ovo kretanje cijena na tržištu naftnih derivata u hrvatskoj posljedica je drastične korekcije koja je pogodila svjetska tržišta.. 13.10.2021 · vodeći svjetski investitori, dodaje, projektuju rast cijena nafte do kraja godine na 90 dolara po barelu, pa se može očekivati poskupljenje tog i ostalih derivata na lokalnim tržištima.

Vodic Kroz Cijene Goriva Sve Sto Ste Oduvijek Zeljeli Znati Mojvolan Com

Ferotom (dugo selo) 11,00 kn: 14.10.2021 · ekonomist šonje o ograničenju cijene goriva: Naime, barel sirove nafte (tipa brent), koji nije ključan za određivanje cijene goriva u hrvatskoj, u … Ovo kretanje cijena na tržištu naftnih derivata u hrvatskoj posljedica je drastične korekcije koja je pogodila svjetska tržišta. 25.10.2021 · odluka vlade bi mogla da se prolongira duže od mjesec, ukoliko bude potrebe, a to će zavisiti od kretanja cijene goriva. Godine pala ispod osam kuna po litri. Dakle, od 11.4 kune koliko vi platite litru danas, 3.4 kune je stvarna cijena tog benzina, znači to je ono što naftne gazde plate u nabavi, a otprilike 1.2 kunu je. Litra autoplina u posljednja dva tjedna spustila se za ukupno 46 lipa.

Kako Se Tocilo U 2016 Tokom Prosle Godine Cijene Goriva Uglavnom Rasle

13.10.2021 · vodeći svjetski investitori, dodaje, projektuju rast cijena nafte do kraja godine na 90 dolara po barelu, pa se može očekivati poskupljenje tog i ostalih derivata na lokalnim tržištima.. Kreće oko 7,96 kune, ovisno o naftnoj kompaniji. Odluka vlade bi mogla da se prolongira duže od mjesec, ukoliko bude potrebe, a to će zavisiti od kretanja cijene goriva. U istom razdoblju cijena litre eurdizela strmoglavila se ukupno 51 lipu i sada je najjeftinija od veljače 2018. 13.10.2021 · vodeći svjetski investitori, dodaje, projektuju rast cijena nafte do kraja godine na 90 dolara po barelu, pa se može očekivati poskupljenje tog i ostalih derivata na lokalnim tržištima. Odluka vlade bi mogla da se prolongira duže od mjesec, ukoliko bude potrebe, a to će zavisiti od kretanja cijene goriva.

Cijene Goriva Cijene Goriva

U istom razdoblju cijena litre eurdizela strmoglavila se ukupno 51 lipu i sada je najjeftinija od veljače 2018. To je najniža cijena ove vrste goriva od prosinca 2009. Ekonomist velimir šonje za rtl direkt komentirao je odluku vlade da zamrzne maksimalnu cijenu benzina. Litra eurosupera 95 jeftinija je za 22 lipe i sada se kreće oko 7,76 kuna. Odluka vlade bi mogla da se prolongira duže od mjesec, ukoliko bude potrebe, a to će zavisiti od kretanja cijene goriva.. Godine pala ispod osam kuna po litri.

Drzavi Ide 60 Posto Od Cijene Goriva Vecernji Hr

Donijeti stabilizaciju, odnosno da će ponuda i tražnja biti više izjednačena, te da će u prvoj polovini naredne godine doći do stabilizacije cijena nafte.. To je najniža cijena ove vrste goriva od prosinca 2009. Ovo je najbrutalnija moguća odluka. Ferotom (dugo selo) 11,00 kn: Međutim, kako ističe, svjetske prognoze su da će 2022. Godine pala ispod osam kuna po litri. Dakle, od 11.4 kune koliko vi platite litru danas, 3.4 kune je stvarna cijena tog benzina, znači to je ono što naftne gazde plate u nabavi, a otprilike 1.2 kunu je. Donijeti stabilizaciju, odnosno da će ponuda i tražnja biti više izjednačena, te da će u prvoj polovini naredne godine doći do stabilizacije cijena nafte.. Kreće oko 7,96 kune, ovisno o naftnoj kompaniji.

Popular posts from this blog

Ikona Bogorodica Izvrsno